Workshops

blomsterkrans 6.jpg

"Let's do what we love and a lot of it"

Scroll down for the information of the English workshop

De laatste weken hebben we hard gewerkt aan een nieuwe workshop planning. Want er zijn een paar zekerheden in het leven: ik eet elke dag chocolade, Moos haat regen en ik hou van workshops geven. Juist toen ik 8 jaar geleden begon en werkelijk elke valkuil heb genomen die er maar bestaat ( had wel een lintje verwacht of zo aan het einde) wil ik graag delen wat ik heb geleerd. Hoe kun je stylen? Hoe werkt Instagram nou echt (het is raar en Mark Z is een gebakken ei en uiteindelijk is dat ook wel weer grappig) ? Hoe werkt je camera? Maak je een blog, ontwikkel je een eigen stijl en vertel je een verhaal? Hieronder zet ik alle workshops op een rij voor je. Of je klikt op deze link en gaat zelf lekker rondkijken. Schroom niet om mij te mailen met vragen! En heb je geen zin om op pad te gaan dan hebben we altijd de e-course nog, kun je na je harde werk lekker Netflix kijken.

Food fotografie en styling workshop

atelier.jpg

Ik durf wel te zeggen een Food Bandits klassieker. Hoewel we de workshop al 5 jaar geven blijven we kijken naar hoe kunnen we je helpen? Ons doel is om je de handvatten te geven door middel van een stappensysteem voor zowel fotografie als styling en je daarnaast ook te vertellen over Instagram . Zo heb je alle tools om thuis aan de slag te gaan en om te gaan: oefenen, oefenen, oefenen.

Plaats: Atelier Oosterbosch (zie foto), Jordaan Amsterdam. Klik hier voor meer informatie. 
Zaterdag 21 april.

Blomsterkrans & Food Bandits gathering

Anouk Wubs.jpg
Flinkeboskje-hans-mossel.jpg

Kom je mee de lente vieren?

Tijdens deze gatehering op het Friese platteland krijg je niet alleen informatie over fotografie en styling maar leer je ook hoe je een prachtige krans kunt maken van Chantana en Bineke van Blomsterkrans, die je uiteraard mee naar huis mag nemen. Ook hier is veel ruimte tot het maken van content en hebben we zowel de antieke druivenkas als oude boerenschuur tot onze beschikking.

Plaats: It flinkebosjke.(zie foto's) 
Zaterdag 17 maart, foto kas: Anouk Wubs

Instagram workshop

lezing food bandits.jpg

 Kijk dat Mark Z een gebakken ei is moge duidelijk zijn maar hoe werkt het dan wel met Instagram? Hoe komt het dat het ene account enorm goed scoort en het andere compleet blijft stil staan? Wat moet je doen voor een goed en succesvol account en wat is hierbij belangrijk? Leer er alles over tijdens deze informatieve middag.

Plaats: Atelier Oosterbosch, Jordaan, Amsterdam. Klik hier voor meer informatie.
Zaterdag 16 juni. 

English workshop

Atelier de Vijzel 5.jpg
Atelier de Vijzel 7.jpg
Atelier de Vijzel 4.jpg

This brand new workshop will teach you everything you need to know about visual storytelling and styling, lifestyle and in situ-photography. Let us take you to the organic foodmarket, the little streets of Amsterdam and to the beautiful Atelier de Vijzel (see photos) for an inspiring day full of information, practise and great coffee. Together with Simone Hawlisch  (photographer and cookbook author 'Stay for Breakfast") we will create a workshop that has it all. 

Location: Atelier de Vijzel, Amsterdam. Click here for more information.
Saturday 12 th of May.