Wanneer gaan jullie weer workshops geven?

Nieuwe workshop data vermelden wij altijd op de workshop pagina. En als we een nieuwe planning maken versturen wij deze altijd via onze nieuwsbrief. Je mag ook een mail sturen en dan verstuur ik een persoonlijk bericht met nieuwe datums.
 

Waarom eten jullie glutenvrij, vegan etc?

Omdat ik, Suus, ME/CVS heb, heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om bewust te eten. Dus wat doet eten met mij? Ik claim absoluut niet dat ik hiervan beter word (was maar waar) maar wel dat ik minder andere klachten ervaar. Ons doel is om lekkers te maken voor iedereen, ongeacht dieetwens of allergie.

Ik wil graag stage bij jullie lopen, kan dat?

Helaas is Food Bandits nog niet groot genoeg om stagaires aan te nemen. We zouden het reuzegezellig vinden echter zit ik vaak in mijn joggingbroek achter de laptop en zou er niet zoveel te doen zijn.

 

Welke camera gebruiken jullie en wat raden jullie aan?

Wij fotograferen met een Canon 5 D S. Wij hebben heel lang met een redelijk goedkope tweedehands gefotografeerd. Een startmodel kost meestal rond de 400 euro en het is belangrijk dat je die eerst helemaal leert kennen zodat je precies weet wat je van een duurdere, meer professionele camera wilt. Maar met die tweedehands hebben wij twee kookboeken gefotografeerd dus je kunt heel ver komen.
 

Wat is belangrijk om te weten bij Food Bandits recepten?

Alle kokosboter die wij gebruiken is reukloos. Anders zou alles een zeer tropische bedoening worden. Het is ook belangrijk dat je alles precies afweegt en dat je je eigen oven goed leert kennen. Blijf zelf dus checken als een gerecht in de oven staat en neem onze baktijd puur als richtlijn.
 

Ik wil graag met jullie samenwerken.

Dat vinden we altijd leuk om te horen. Je kunt ons altijd een mail sturen voor de mogelijkheden en onze media kit. Wij werken alleen met merken samen waar we zelf ook enthousiast over worden en wij vragen wel een financiele vergoeding voor ons werk. Wij staan niet open voor barterdeals.