Dolma.jpg

Instagram

Met meer dan 1 miljard Instagram accounts is het een stuk lastiger geworden om meen flink aantal volgers op te bouwen. Ook nadat Instagram is overgenomen door Facebook zijn er flink wat veranderingen geweest. Je hoort nu veel meer over hashtags, algoritme, betrokkenheid en het kopen van volgers en likes. Maar wat is er nu echt nodig voor een succesvol account. Welke strategie kun je inzetten en hoe zorg je voor een goede betrokkenheid van de mensen die je volgen.

Workshop:

In deze workshop leg ik je uit wat je kunt doen op het gebied van Instagram en Social media. Vertel ik je over algoritme, hashtags en zelfs ghost followers. Geef ik je huiswerk mee om thuis verder mee aan de slag te gaan en zullen we ook een klein stukje mobiele fotografie bespreken. Zodat jij alle tools hebt om een succesvol account te beginnen. 

Dates and prices:

Geen nieuwe data.

Voorwaarden: 

* De workshop moet vooruit volledig betaald zijn. De informatie omtrent de betaling verkrijg je zodra je je hebt ingeschreven. Als de betaling is ontvangen krijg je een mail ter bevestiging van je deelname aan de workshop.

* Het afzeggen van de workshop kan tot zeven dagen van te voren geheel kosteloos. Daarna krijg je de helft terug van je betaalde bedrag. Je mag wel je kaartje doorverkopen aan een ander, graag worden wij hiervan wel op de hoogte gesteld via de mail. Geen restitutie bij het niet tijdig afzeggen van de workshop. Food Bandits behoudt zich wel het recht van het afzeggen van de workshop indien het vereiste aantal deelnemers niet wordt behaald of vanwege omstandigheden in gezondheid. Hierbij vindt uiteraard restitutie plaats van het gehele bedrag.

* Met het opgeven als deelnemer aan de workshop ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden