Gratis e boek hoe bak je vegan?

Fb promo Food Bandits e boek.jpg
vegan bakken ei vervanger.jpg

Vorig jaar brachten we ons eerste e boek uit: Vegan by Food Bandits.

Vegan bakken wordt steeds populairder. Niet alleen omdat meer mensen zich bewust worden van de impact die dierlijke producten hebben op het klimaat, maar misschien ook omdat ze een voedselintolerantie/allergie hebben. En waarom zou je ook elke dag dierlijke producten gebruiken als er ook heerlijke alternatieven zijn? Vegan bakken is makkelijk en toegankelijk, zeker met deze gids als hulpmiddel. We vertellen je niet alleen hoe je ingrediënten kunt vervangen, we beschrijven ook wat de functie van de ingrediënten is, zodat je zelf een recept kunt aanpassen. Misschien heb je wel een fijn recept van je oma of uit je lievelingskookboek dat je graag vegan wilt maken? We vertellen waar je op moet letten- er zijn meer dierlijke producten dan je misschien denkt -en we geven je een simpele tabel met vervangers.

Wat je in dit boek kunt verwachten:

  • Uitleg wat vegan echt inhoudt, inclusief lijst met ingrediënten waar je misschien nog niet zo snel op let.

  • Fuctie van het ingredënt (full on scheikunde lieve mensen) als je bijvoorbeeld weet wat melk in een recept doet dan weet je ook wat je nodig hebt om het te vervangen.

  • Alle alternatieven op een rij, inclusief omrekentabel

  • Wat extra baktips

  • En basisrecepten om zelf thuis te maken.

En omdat de wereld nou eeh weer eens best interessant is de laatste tijd dachten we aan een leuk cadeautje. Dit e boek is nu gratis te downloaden en je kunt ons altijd mailen voor vragen.
En misschien wil je dit cadeautje doorgeven? Door een lekkere taart te bakken voor iemand die wel een hart onder de riem kan gebruiken of we zouden het heel tof vinden als je 5 euro zou willen overmaken naar een goed doel van jouw keuze. Dit hoef je niet te laten zien aan ons , we gaan er vanuit dat als je het kunt missen je het zal overmaken. Als tip: Artsen zonder grenzen, Natuurmonumenten, WNF of War Child. Maar nogmaals: de keuze is aan jou.
Klik hier onder op de link en je kunt het boek direct downloaden via one drive. Veel bakplezier!