Koekjesruil

koekjes ruil Food Bandits

INSCHRIJVING GESLOTEN.Goed, dat 2020 niet altijd een topjaar is moge duidelijk zijn en daarom dacht ik aan wat leuks om elkaar een hart onder de riem te steken. Eerder schreef ik al hoe jaren geleden mijn (moeilijke) verjaardag werd opgevrolijkt door een fijn pakketje met zelfgemaakte koekjes. Na een wereldwijde koekjes ruil en vele zelfgemaakte koekjes die we hebben opgestuurd- dacht ik aan een nieuwe ruil. Een koekjes-ruil om zo elkaar even blij te maken en ook te vieren hoe leuk social media wel kan zijn (let wel het helpt als je niet Tegenlicht kijkt of the Social Dillemma).

Wat zijn de spelregels en hoe kun je meedoen?

Niets fijner dan koekjes met een beetje ‘nesjomme’, wat liefde dus. De koekjes mogen zelfgebakken zijn of van je favoriete bakker. En van wat fijne koffie of een lekker kopje thee is ook niemand slechter geworden.

  • Meld je aan via dit email adres: info(@) foodbandits.nl of via het contactformulier op de site. Meld hierin je naam, adres, email adres en of je een eventuele allergie hebt. Ik kan echt niets beloven maar ik ga proberen hier rekening mee te houden.

  • Na de sluitingsdatum (19 oktober 2020) stuur ik iedereen op dezelfde dag een adres met naam en eventuele allergie (graag hier rekening mee houden, wij hebben heerlijke koekjes op onze site en in ons boek. En verder kun je online heel veel vinden en anders bij Eko Plaza).

  • Stuur (het liefst binnen een week) een pak koekjes op samen met iets anders wat je blij maakt.

  • Deel het koekjespakket wat je hebt ontvangen samen met de #koekjesruil op Instagram. Dit is uiteraard niet verplicht. Graag wel mij een mail sturen indien je na verloop van tijd niets hebt ontvangen. Ik zal mijn best doen dit zo goed mogelijk op te lossen.

  • Dus share the love and the cookie en doe mee! En mocht je geen zin hebben of niet mee kunnen doen; stuur dan eens een kaartje naar iemand die wel een steuntje kan gebruiken.

PS. Koekjes volgens ons recept vind je hier en hier . Je kunt heerlijke (allergievriendelijke) koekjes bestellen via Eko Plaza en Crisp. Goede koffie vind je o.a. bij Stooker.