Podcast: Ziek zijn is een vak. Advies

Podcast ziek zijn is een vak Food Bandits

“Respond to every call that excites your spirit”

Vandaag al weer het derde deel van onze podcast en we gaan het hebben over advies.


Hoe ga je om met alle verschillende ideeën, die je zelf bedenkt, in de media leest of hoort van vrienden en familie? Hoe is het voor naasten om adviezen en te geven en wat maakt nou precies een goed advies? En hoe blijf je bij jezelf? Het is één van de grootste uitdagingen als je (chronisch) ziek bent al geloof ik dat we hier allemaal tegenaan lopen. Hoe kies je voor jezelf in een zee van meningen en informatie?

En wil je meepraten? Stuur ons vooral een berichtje of laat hieronder een reactie achter. Samen schrijven we de handleiding om de beste in ons vak te worden! Oh en vergeet niet deze podcast te delen. Wie weet help jij ook anderen om mee te schrijven aan onze handleiding.

In deze podcast:

- waarom we over dit onderwerp praten.
- verschil tussen goed en slecht advies.
- hoe blijf je in onderzoek?
- hoe is voor je naasten die niet ziek zijn om hiermee om te gaan?

Deel 1: Diagnose

Deel 2: Acceptatie